Acupunctuur Praktijk Nieuw-Vennep

Het behandel tarief

Het behandel tarief is €65. De eerste afspraak duurt 60 minuten, de vervolgbehandelingen duren 45 minuten. Afhankelijk van je klacht heb ik ongeveer 4 tot 8 behandelingen nodig. Tussentijds vindt altijd evaluatie plaats.

De vergoeding van het behandel tarief door de zorgverzekeraar is afhankelijk of je aanvullend verzekerd bent. Bekijk het complete vergoedingenoverzicht.

Betaling van het consult
Een maal per maand ontvang je een factuur via de mail die je zelf in kan dienen bij jouw zorgverzekeraar als je aanvullend verzekerd bent. De factuur dient via een overschrijving binnen 14 dagen aan mij betaald te worden. Contant betalen is ook mogelijk.

Je hoeft hier niet direct af te rekenen. Daarmee neem ik wel een risico dat de factuur niet betaald gaat worden, maar ik ga altijd uit van de eerlijkheid van de mens.

Toch gebeurt het helaas wel eens dat clienten de factuur uiteindelijk niet betalen om wat voor reden dan ook. Helaas ben ik dan genoodzaakt de factuur door te sturen naar het incassobureau Juris-Dictie nadat ik eerst een herinnering en een aanmaning naar je heb gestuurd.

Neem bij annuleren/verzetten minstens 24 uur van te voren contact met mij op. Zo voorkom je dat de gereserveerde tijd in rekening wordt gebracht.

Neem contact met mij op
Vul mijn contactformulier in als je vragen hebt of als je een afspraak wilt maken. Ik help je graag verder.