Acupunctuur Praktijk Nieuw-Vennep

Acupunctuur Hoofddorp

Acupunctuur Hoofddorp

Acupunctuur Hoofddorp

Hoofddorp

Welkom bij Acupunctuur Praktijk Nieuw-Vennep van Tanja Meijers. Vanuit Hoofddorp is de praktijk zeer goed bereikbaar. Je kan gratis parkeren voor de deur.

Pijnklachten en andere aandoeningen

Diverse klachten en aandoeningen komen regelmatig in mijn praktijk voor, variërend van pijnklachten (zoals bijvoorbeeld bij migraine / hoofd / nek / schouder / rug / hernia / elleboog / tennisarm / handen / knieën / voeten), maar ook slaapproblemen, menopauze, opvliegers, stress, maag- en darmklachten, zwangerschapsmisselijkheid, hooikoorts, duizeligheid, longproblemen en allergieën.

Acupunctuur

Acupunctuur kan ook prima als aanvulling gebruikt worden op de westerse geneeskunde. Acupunctuur wordt daarom ook wel een Complementaire Geneeswijze genoemd. Door het plaatsen van kleine naaldjes in energiebanen die door het lichaam lopen, wordt de energie weer in balans gebracht en maakt het lichaam gebruik van haar zelfherstellend vermogen. Meestal heb ik hier 4 tot 8 behandelingen voor nodig.

Behandeling

Vaak komen clienten pas bij mij als ze diverse medische onderzoeken hebben gehad, waar niets uitgekomen is. Als een klacht recent is, zijn er vaak minder behandelingen nodig dan dat een klacht al chronisch geworden is.
Wacht dus niet te lang met het maken van een afspraak.

In het eerste gesprek maken we kennis. We bespreken uitgebreid de klachten en doen ook gelijke een eerste behandeling. Meestal vinden de vervolgbehandelingen 1 of 2 keer per week plaats.  Je zet met een behandeling iets in beweging wat na een aantal dagen weer aangezwengeld moet worden om in beweging te blijven, vergelijkbaar met een tol. Als er te veel tijd zit tussen de behandelingen zijn deze minder effectief.

Ervaringen

Bij Ervaringen kan je lezen hoe andere clienten mijn behandelingen hebben ervaren.

Wil je weten of ik je klacht kan behandelen? Klik dan hier voor meer informatie of ga direct naar het contactformulier .

Ik help je graag verder. Met de auto ben je binnen 15 minuten vanuit Hoofddorp bij Acupunctuur Praktijk Nieuw-Vennep.

Tanja Meijers
Acupuncturist