Acupunctuur Praktijk Nieuw-Vennep

Acupunctuur Hillegom

Acupunctuur Hillegom

Acupunctuur Hillegom

Hillegom

Vanuit Hillegom is Acupunctuur Praktijk Nieuw-Vennep van Tanja Meijers zeer goed bereikbaar. Je kan gratis parkeren voor de deur.

Klachten

In mijn praktijk behandel ik diverse klachten en aandoeningen, variërend van pijnklachten (zoals bijvoorbeeld rug / nek / schouder / knie / elleboog / voeten / handen / hoofdpijn / migraine), slaapproblemen, menopauze, opvliegers, stress, maag- en darmklachten, zwangerschapsmisselijkheid, hooikoorts, duizeligheid, longproblemen.

Acupunctuur

Acupunctuur is een behandelmethode met als doel het lichaam weer in balans te brengen. Het behoort tot de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG). De behandeling vindt plaats door het plaatsen van naalden op verschillende punten op het lichaam. Deze bevinden zich meestal op de meridianen, de energiebanen in het lichaam. Meestal heb ik hier 4 tot 8 behandelingen voor nodig. Je gaat hierbij uit van het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Behandeling

Bij acute klachten zal je wat minder behandelingen nodig hebben. Bij chronische klachten wat meer. Dus wacht niet te lang met het maken van een afspraak zodat het aantal behandelingen beperkt kan blijven. Vaak komen clienten pas bij mij als ze diverse medische onderzoeken hebben gehad, waar niets uitgekomen is. Ze krijgen dan het advies: U moet er mee leren leven.

Het eerste gesprek duurt 60 minuten en maken we kennis. We nemen uitgebreid de tijd om de klachten door te nemen en de eerste behandeling te doen. Afhankelijk van de klacht zullen de vervolgafspraken 1 of 2 keer per week zijn. Als er te veel tijd zit tussen de behandelingen zijn deze minder effectief. Je zet met een behandeling iets in beweging wat na een aantal dagen weer aangezwengeld moet worden om in beweging te blijven, vergelijkbaar met een tol.

Ervaringen

Kijk ook eens bij Ervaringen om te lezen hoe andere clienten mijn behandelingen hebben ervaren.

Wil je weten of ik je klacht kan behandelen? Klik dan hier voor meer informatie of ga direct naar het contactformulier .

Ik help je graag verder. Met de auto ben je binnen 15 minuten vanuit Hillegom bij Acupunctuur Praktijk Nieuw-Vennep.

Tanja Meijers
Acupuncturist